Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Z razstavo »Koper skozi čas« Intesa Sanpaolo Bank vabi v prenovljeno poslovalnico Koper

Intesa Sanpaolo Bank z odprtjem fotografske razstave »Preobrazbe - Koper skozi čas« slovesno odpira prenovljeno poslovalnico na sedežu banke v Kopru.

Prenova osrednje poslovalnice v Kopru je prva v vrsti, s katero Intesa Sanpaolo Bank začenja z uvajanjem nekaterih novosti in nadgradenj svojih storitev, zavedajoč se, da danes stranke do njih dostopajo po več digitalnih poteh, a da še naprej cenijo posvet in zaupen osebni odnos. Vloga bančne poslovalnice se v zadnjih letih izrazito spreminja. Medtem ko se število bančnih transakcij znotraj poslovalnic iz leta v leto zmanjšuje in čedalje več bančnih storitev stranke opravijo prek digitalnih poteh. Bančna poslovalnica postaja prostor za strokoven in poglobljen posvet med stranko in bančnim strokovnjakom o zahtevnejših finančnih vprašanjih. Zato nova arhitekturna zasnova prenovljenih poslovnih prostorov na sedežu banke zagotavlja prijetno in sproščeno vzdušje, ki je potrebno za odprt odnos s strankami.

Prenovljeni poslovalnici v Kopru bodo sledile še druge v Mariboru, Ljubljani in drugod po Sloveniji.

V prenovljeni poslovalnici v Kopru je banka odprla tudi fotografsko razstavo z naslovom »Koper skozi čas«, ki prinaša pripoved o preobrazbah mesta, kjer je banka doma in mu z njo namenja svoj poklon.

Razstava je nastala v sodelovanju in v skupni pripovedi s Primorskimi novicami. Je izbor vedut in doživljanja Kopra in njenih ljudi skozi objektiv treh fotografov. Zdenko Bombek je prispeval svoj del izbora iz ciklusa Obrazi Kopra, Zdravko in Tomaž Primožič pa izbrane podobe, ustvarjene z reporterskim očesom za osrednji primorski pisani medij.

Ciklus »Preobrazbe« je na ogled tudi na Instagramu .

Fotografiji poslovalnice nekoč in danes: Zdravko Primožič/ Tomaž Primožič