Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Sejem AGRA in nagradna igra PIKAPOLONICA

Od 24. do 29. avgusta bo Banka Koper prisotna na sejmu Agra na svojem razstavnem prostoru 117 v hali A.

Za kmetovalce in turistične kmetije smo pripravili izjemno ponudbo AGRO kreditov za fizične osebe in pravne osebe, ki veljajo do konca tega leta. Na voljo je več kreditov za premostitvene, sezonske ali investicijske namene.

Banka Koper - sejem AGRA - AGRO krediti - nagradna igra PIKAPOLONICASEJEM AGRA

Vabimo vas, da se prepričate o pestrem dogajanju na sejemskem prostoru Banke Koper. V sklopu prihajajočega evropskega prvenstva bomo postavili košarkarski koš in prav vsak obiskovalec sejemskega prostora bo imel možnost metanja žoge na koš. Pod sloganom Navijam za Slovenijo in z darilom zastavice Slovenije se Banka priključuje temu odmevnemu vseslovenskemu dogodku.

Pestro dogajanje bodo popestrili naši partnerji – kmetovalci in turistične kmetije s svojimi izdelki, ki jih boste imeli priložnost tudi poizkusiti:

  • Janko Bočaj, predstavitev ekološko pridelanega olivnega olja in vina,
  • Dejan Jerebič s.p., predstavitev mesnih izdelkov,
  • Dinko Bursič, predstavitev svežih testenin, njokov in omak,
  • Kamil Krošelj, svetovalna družba KIN.SI, predstavitev razvojnega načrta kmetijskega gospodarstva pri prijavi za pridobitev nepovratnih sredstev.


Banka Koper - sejem AGRA - AGRO krediti - nagradna igra PIKAPOLONICANAGRADNA IGRA

Pripravili smo nagradno igro PIKAPOLONICA, ki traja od 20. avgusta do 20. septembra 2013. V nagradnem žrebanju lahko sodelujete tako da odgovorite na vprašanje in pustite svoje osebne podatke na promocijskem kotičku Banke Koper na sejmu AGRA ali izpolnite spletni nagradni kupon ali pa delite javno (public) promocijo nagradne igre PIKAPOLONICA na svojem facebook profilu. Nagradna igra bo objavljena tudi na facebook profilu Banke Koper.

         


Vabljeni na obisk našega sejemskega prostora na sejmu Agra in k sodelovanju v nagradni igri na facebook ali spletni strani Banke Koper.