Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Fizične osebe

Sprememba tarife za fizične osebe, pravne osebe in zasebnike - poslovanje s plačilnimi karticami

30.10.2018

Obveščamo vas, da se s 1. februarjem 2019 v Tarifi Banke Intesa Sanpaolo d.d. spremeni nadomestilo za: ...

O nas

Intesa Sanpaolo Bank izobražuje mlade, kako ravnati z denarjem

29.10.2018

okviru meseca varčevanja je Intesa Sanpaolo Bank organizirala vrsto izobraževalnih delavnic na temo finančnega opismenjevanja mladih.

O nas

Intesa Sanpaolo Bank z novim izvršnim direktorjem za preobrazbo

10.10.2018

Intesa Sanpaolo Bank je s 1. oktobrom 2018 okrepila svojo organizacijo z novo izvršno funkcijo, osredotočeno na poslovno preobrazbo in imenovala Boža Belčeca za novega izvršnega direktorja, odgovornega za področje preobrazbe banke.

Fizične osebe

Z varčevalnim načrtom do tablice Apple iPad

28.09.2018

Že star rek pravi, da se potrpežljivost obrestuje. Tudi varčevanje je eno takih področij, na katerih lahko s postopnimi koraki pridemo do želenega cilja. Z majhnimi vplačili danes je lahko vaš jutri brezskrben. Mesečno varčujte, da boste lahko finančno pomagali sebi, svojim otrokom ali vnukom ter da si boste lahko na jesen življenja privoščili več.

Fizične osebe

Sprememba nadomestila za vodenje sredstev na transakcijskem računu

14.09.2018

V skladu s Splošnimi pogoji za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe in zasebnike vas obveščamo, da s 1. oktobrom 2018 spreminjamo nadomestilo za vodenje sredstev na transakcijskih računih pravnih oseb in zasebnikov v evrih kot sledi...

O nas

Znan je nagrajenec za novi Applov iPhoneX

10.07.2018

V skladu s pravili nagradne igre smo izžrebali glavnega nagrajenca, ki prejme nagrado - novi Applov iPhone X.