Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Fizične osebe

Sprememba primernega nadomestila za osnovni plačilni račun

23.04.2019

Banka Intesa Sanpaolo d.d. bo od 1. junija 2019 dalje zaračunala primerno nadomestilo za osnovni plačilni račun v višini 6,20 EUR.

Fizične osebe

Poslovalnica v Divači zaprta zaradi škodnega dogodka

16.04.2019

Obveščamo vas, da bo poslovalnica v Divači, zaradi škodnega dogodka, do nadalnjega zaprta

Fizične osebe

Izvajanje plačil v času velikonočnih praznikov

08.04.2019

Na veliki petek, 19. aprila 2019, bo banka izvrševala le interne plačilne transakcije (plačila med računi komitentov znotraj banke). Ostale plačilne transakcije (plačila na drugo slovensko banko, čezmejna plačila in plačila v tretje države), prejete 19. aprila 2019, bodo izvršene prvi naslednji delovni dan, to je v torek, 23. aprila 2019.

Fizične osebe

Razstava "Maribor skozi čas" v prenovljeni poslovalnici v Mariboru

05.04.2019

Razstava je del ciklusa “Preobrazbe”, s katero banka namenja svoj poklon mestu Maribor in njegovim meščanom. Nastala je v sodelovanju in v skupni pripovedi s časnikom Večer. Je izbor 23 vedut mesta ob Dravi in doživljanja Maribora, njegovih ljudi in urbanih preobrazb.

Fizične osebe

Z razstavo »Koper skozi čas« Intesa Sanpaolo Bank vabi v prenovljeno poslovalnico Koper

27.02.2019

V prenovljeni poslovalnici v Kopru je banka v četrtek, 21. februarja 2019, svečano odprla tudi fotografsko razstavo z naslovom »Koper skozi čas«. Razstava prinaša pripoved o preobrazbah mesta, kjer je banka doma in mu z njo namenja svoj poklon.

Fizične osebe

Poskusi spletne prevare pri uporabnikih kreditnih kartic

04.02.2019

Opozarjamo na previdnost glede pojava novih, lažnih e-sporočil pri uporabnikih kreditnih kartic .