Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Predpis FATCA

Pojasnila v zvezi s poročanjem FATCA na osnovi Sporazuma o izboljšanju spoštovanja davčnih predpisov na mednarodni ravni in izvajanju FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) oziroma Zakon o spoštovanju davčnih predpisov v zvezi z računi v tujini (veljaven od julija 2014).

SEPA - enotno območje plačil v evrih

Informacija o SEPA območju - enotno območje plačil v evrih. 

Jamstvo za vloge

Pojasnila v zvezi z jamstvi za vloge, skladno z zakonom Zakon o sistemu jamstva za vloge (veljaven od aprila 2016). 

Banka kot izdajatelj E-računa
Koristno!

Če prejemate račun s strani Intese Sanpaolo Bank in bi želeli klasični prejem računa po pošti zamenjati z elektronskim prejemom računa v svojo spletno banko, vas vabimo, da se naročite na prejem e-računa.

Avtomatična izmenjava informacij

Pojasnila v zvezi z avtomatično izmenjavo informacij o finančnih računih za namene obdavčenja  - Direktiva 2014/107/EU ter OECD standard (veljavno od januarja 2016).

Obdavčitev obresti

Pojasnila v zvezi z obrestmi od denarnih depozitov za rezidente in nerezidente Republike Slovenije (veljavno od 1.1.2017).