Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Zaposleni

Zaposleni so ključni dejavnik našega uspeha. Znanje in razvoj sta temelja uresničevanja naše vizije in sta skupna vsem našim zaposlenim. Zavedamo se, da lahko le s širokim naborom znanj omogočamo napredne in h komitentu usmerjene storitve in produkte, zato zaposlene spodbujamo k izobraževanju in širjenju znanj

Zagotavljamo jim vzpodbudno delovno okolje z možnostjo osebnega razvoja.

Ravnanje s kadrovskimi viri

V prepričanju, da ne more biti zadovoljnih strank brez zadovoljnih zaposlenih, so za nas pomembni vsi zaposleni in je tudi skrb za razvoj najprej usmerjena v vse zaposlene. Pri tem nas podpira tudi bančna skupina Intesa Sanpaolo, kateri pripadamo.

Poleg merjenja notranjega organizacijskega vzdušja in rednega izobraževanja zaposlenih se veliko posvečamo tudi razvoju mladih perspektivnih kadrov, ki ga izvajamo v banki kot kontinuiran proces. Cilj projekta je pravočasno odkrivanje, razvoj in zadržanje dobrih kadrov v banki. 

 

Aktualni razpisi za delovna mesta 

Strokovni referent za validacijo sistemov upravljanja tveganj (v Ljubljani ali Kopru)

Zaposlimo strokovnjaka z delovnimi izkušnjami na področju razvoja kreditnih modelov ali validacije oziroma delo v tveganjih na področju spremljave kreditnega portfelja.

Komercialist za delo s fizičnimi osebami (v Izoli)

Vas veseli delo z ljudmi, odlikujejo pa vas komunikacijske in prodajne sposobnosti? Potem ste pravi kandidat za delo komercialista s fizičnimi osebami.

Sodelavec za razvoj produktov (v Ljubljani)

Zaposlimo strokovnjaka z izkušnjami s področja bančništva in poznavanjem osnov kreditiranja fizičnim osebam.

Strokovni referent razvoja poslovanja skrbniškega bančništva (v Kopru)

V Oddelku poravnav finančnih instrumentov zaposlimo sodelavca z izkušnjami iz tega področja.

Strokovnjak za kreditne analize (v Ljubljani)

K sodelovanju vabimo izkušenega strokovnjaka na področju kreditnih analiz z dobrimi analitičnimi sposobnostmi in željo po širjenju znanja.

Vodja ključnih strank za področje velikih podjetij (v Ljubljani)

Se lahko pohvalite z nekajletnimi delovnimi izkušnjami na področju bančnega poslovanja s pravnimi osebami? Pridružite se nam kot vodja ključnih strank.