Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Krediti, ki vam bodo olajšali nakup

Bančni krediti vas ne smejo obremenjevati, ampak vam morajo olajšati pot do življenjskih ciljev. V Intesi Sanpaolo Bank smo skrbno oblikovali ponudbo ugodnih kreditov, ki vam bodo pomagali do lastnega doma ali vozila, lahko pa najamete tudi potrošniške kredite, pri katerih se sami odločite, kako in za kakšen namen jih boste porabili. Še posebej pa smo ponosni na našo podporo okoljevarstvenim pobudam s ponudbo zelenih kreditov.

Prednosti naših kreditov

Naši svetovalci vam bodo pomagali izbrati kredit glede na vaše želje in finančne zmožnosti.

Hitro obravnavanje vlog za odobritev kredita.

Ugodne obrestne mere.

Posebna ponudba hitrih kreditov za komitente banke.

Naša ponudba kreditov

Stanovanjski krediti 

Sanjate o lastnem stanovanju ali hiši? Lahko vam pomagamo k uresničitvi vaših sanj. Preverite našo ponudbo stanovanjskih kreditov. 

Stanovanjski krediti
AKCIJA
Preverite posebne pogoje naših stanovanjskih kreditov.  Akcija velja do 30. septembra 2019.

Potrošniški krediti

Potrebujete nov računalnik? Bi radi zamenjali avto ali pa vas vabijo daljni kraji? Preverite našo ponudbo potrošniških kreditov. 

1, 2, 3! Kredit
Privoščite si nakup avtomobila, nove sedežne garniture ali daljši izlet v neznano s pomočjo potrošniškega kredita v več obrokih, ki ga ponujajo naši bančni kreditni posredniki.

Zeleni krediti

Skrb za zdravo okolje in lepšo prihodnost se začne pri vsakem posamezniku. Če se boste odločili za nakup ali gradnjo energetsko varčne hiše oz. energetsko prenovo ali pa nakup avtomobila na električni oz. hibridni pogon, vam bomo pri tem z veseljem pomagali.

Zeleni stanovanjski kredit
NOVO
Skrb za zdravo okolje in lepšo prihodnost se začne pri vsakem posamezniku. Če se boste odločili za nakup, gradnjo ali prenovo energetsko varčne hiše ali pa nakup avtomobila na električni ali hibridni pogon, vam bomo pri tem z veseljem pomagali.

Ekološki kredit

Želite pri gradnji ali obnovi objekta nekaj dobrega narediti tudi za okolje? Preverite prednosti, ki vam jih prinaša ekološki kredit.

Ekološki kredit
Intesa Sanpaolo Bank želi v sodelovanju z Eko skladom spodbujati okolju in ljudem prijazne projekte. Z ekološkim kreditom vam bomo pomagali obnoviti ali zgraditi stanovanjske objekte v skladu s smernicami energijske varčnosti in učinkovitosti.

Lizing

Potrebujete novo nepremičnino, vozilo, plovilo ali kakšno opremo? Ena od možnosti je finančni lizing.

Lizing
V Intesi Sanpaolo Bank vam pri nakupu nepremičnin, vozil, plovil in različne opreme lahko pomagamo tudi s finančnim lizingom. Gre za obliko najema, pri katerem postanete lastnik z dokončnim odplačilom lizinga.